Tycker du om att köra lastbil och ge god service till kunder? Då kan du vara rätt person för detta jobb!

Du kommer att jobba ihop med ett 40-tal andra chaufförer och terminalarbetare och har hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har 25 fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljö-vänligt bränsle.

Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Maten levereras vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor och innebär därför mycket kundkontakt.

Info om tjänsterna:

Nu söker vi distributionschaufför till våra turer i Värmland.

Vi söker även extra-personal som kommer in vid behov på timanställning. Passar dig som studerar, är pensionär eller bara vill tjäna lite extra.

Upplärning sker innan start under ca två veckor. Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet. Vi har även bra förmåner och jobbar mycket med hälsa och friskvård.

Lokaliseringsort är Karlstad.

 

Kvalifikationer:

Du behöver ha BECE-behörighet, YKB och personligt förarkort, truckkort A1-A4 och gärna ADR för farligt gods. God lokalkännedom i Värmland, att vara serviceinriktad och att ta egna initiativ är naturligt för dig. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift på svenska.

Det är önskvärt att du har erfarenhet som distributionschaufför och har god vana från körning med lastbil med släp. Datavana för mottagning och avprickning av order är en fördel.

Välkommen med din ansökan på:

Beves hemsida eller till Lena Hedström på lena@holfast.se, 054-444 28 61.

Patrik Ambjörnsson 070-566 94 14, patrik@beves.se

Intervjuer sker löpande, men sista ansökningsdag är 2019-01-31.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss!

 

Beves är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch. Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor.  Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Vår ambition är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genomgående i verksamheten, Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det.