Terminalarbetare natt
provanställning

 

Tycker du om att jobba nattetid och plocka i ordning varor?
Då kan du vara rätt person för detta jobb!

Du kommer att jobba ihop med ett 5 andra terminalarbetare nattetid och framåt morgonen även ha hjälp av 2 arbetsledare, driftchefen och ett 40-tal chaufförer.

Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl och frysterminal i Karlstad. Maten levereras vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor.

Info om tjänsten:

Nu söker vi 1 nattarbetare till terminalen i Karlstad för mottagning och lossning av varor samt förberedelse till lastning av bilarna.
Arbetstiden är 8 timmars pass mellan sön – tors natt.

Anställningsformen är provanställning med start omgående.

Vi söker även extra-personal som kommer in vid behov på timanställning.
Passar dig som studerar, är pensionär eller bara vill tjäna lite extra. Upplärning sker innan start under ca två veckor.

Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet.

 

Kvalifikationer:

Du behöver ha B-behörighet, truckkort A1-A4 och gärna ADR för farligt gods. Du gillar att det finns saker att göra hela tiden och att hålla ordning och reda. Att ta egna initiativ och att samarbeta med andra är naturligt för dig. Du har god förståelse för svenska i tal och skrift.

Det är önskvärt att du har erfarenhet som terminalsarbetare och har god vana av att plocka varor. Datavana för mottagning och avprickning av order är en fördel.

Välkommen med din ansökan på:

Beves hemsida eller till Lena Hedström på lena@holfast.se, 054-444 28 61.

Intervjuer sker löpande, men sista ansökningsdag är 2019-01-31.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss!

 

Beves är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch. Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor.  Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Vår ambition är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genomgående i verksamheten, Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det.